LÖRDAG 1/8, 00:00:00

SATAN TAKES A HOLIDAY

SATAN TAKES A HOLIDAY

LIRADE HOS OSS 2015

Efter en slutsåld concert och ett jävla liveröj på Bryggan i Ulricehamn ihop med Club Rundgång i vintras visste vi direkt vilket rockband som skulle stå på Uportscenen 2015.

Satan takes a Holiday är som en hunger du inte kan mätta. En spark i mellangärdet när du redan ligger. Medryckande, rakt på sak, hårt, ironiskt och på största allvar. Allt på en gång. SATAN TAKES A HOLIDAY tar tag i din nacke och släpper inte förrän du skakar din rumpa så hårt att du spiller ut din öl.

Med deras blandning av rock'n'roll, sextiotalets garagerock och sjuttiotalets sväng så ses Satan Takes A Holiday som ett av de bästa livebanden i Sverige. De är stamgäster på landets festivaler, har åkt ut på turnésvängar med MUSTASCH och JULIETTE LEWIS, åkt på flera långa europaturnéer tillsammans med IMPERIAL STATE ELECTRIC och, förra året – precis innan det var dags att spela in album nummer tre – öppnade de för KISS på Friends Arena inför 30 000 personer.

Så hur oskönt det än låter med sparkar i mellangärdet och omättad hunger, Satan Takes a Holiday kommer visa vart skåpet ska stå på Uport 2015.