LÖRDAG 6/8, 00:00:00

PANDA DA PANDA

PANDA DA PANDA

LIRADE HOS OSS 2016

Vi gör ett nytt försök med er mest önskade artist någonsin! Panda ”Thibo” da Panda var bokad för Uportscenen 2015 men var tvungen att ställa in stora delar av sin turné pga av sjukdom. Nu kör vi igen, i år med helt nytt album, en helt ny turné och en helt annan peppning!

Panda da Panda har uppmärksammats för allt från björnmålade nakendansare i Titta när han dansar till sina dramatiska scenframträdanden. Inte minst chockades publiken under en turné när han högg ett tre centimeter djupt hål i sidan av bröstet – med en machete.

Thibo Girardon – Panda DA Panda – har alltid levt efter devisen ”do it yourself” långt innan det blev ett hipstermotto. Förutom scenskador är resultatet att han tatuerar sig själv, målar tavlor, är självlärd akrobat och gör sina egna videor. Och rent musikaliskt är han svåruppfattad som annat än en instrumental rainman.

Som pricken på i:et spelar Panda da Panda direkt efter Rebecca & Fiona, vilket är speciellt då Thibo är ihop men Rebecca. Det kommer bli en fet kväll i Ulricehamn!